تماس مداوم و طولانی‌مدت کــودکان بــا وســایل و لوازم‌التحریری نظیر خط کش، پرگار و مدادتراش که حاوی مواد نیکل یا آلیاژ هستند، می‌تواند منجر به حساسیت پوستی دست کودکان شود. همچنین تماس مداوم با لوازم التحریرهایی که حاوی مواد شیمیایی به‌خصوص لاستیک باشد مانند مداد پاک کن نیز می‌تواند منجر به حساسیت‌های پوستی در انگشتان شود؛ ترکیبات شیمیایی، رنگ های مصنوعی و مواد لاستیکی ترکیباتی هستند که منجر به حساسیت در پوست کودکان می‌شوند اما امروزه از موادی که حساسیت کمتری دارند در لوازم‌التحریر کودکان استفاده می‌شود.

با این حال در بعضی از کودکانی که مبتلا به انواع حساسیت‌های پوستی نظیر اگزما یا دارای پوستی خشک هستند تماس با مواد فلزی و شیمیایی به کار رفته در ساخت لوازم‌التحریر، رنگ چوب یا انواع آلیاژهای فلزی به‌خصوص فلز نیکل، می‌تواند در ایجاد حساسیت پوستی نقش موثری را ایفا کند. امروزه در ساخت لوازم‌التحریر طبق استانداردهای جهانی دقت بالایی می‌شود که خوشبختانه به همین علت حساسیت پوستی کمتری را در افراد مشاهده می‌کنیم.

خارش و پوسته شدن یعنی زنگ خطر

اگر کودکی از حساسیت، قرمزی، خارش و پوسته شدن کف دست، پشت دست و انگشتان رنج می‌برد باید حتما به پزشک پوست مراجعه کند تا از تست‌های پوستی برای مشخص کردن مواد آلرژی‌زای موجود در این مواد استفاده شود؛ باید توجه کرد که مواد شیمیایی موجود در گچ به‌خصوص اگر همراه با مواد رنگی باشد و همچنین مواد شیمیایی به‌کار رفته در ساختن تخته پاک‌كن در تماس با پوست می‌تواند موجب آلرژی شود که با انجام دادن تست‌های پوستی می‌توان به این حساسیت‌ها پی برد و از تماس مستقیم با گچ خودداری کرد.

حساسیت به لوازم‌التحریرها در جامعه کمتر دیده می‌شود و بیشتر حساسیت‌ها در ارتباط با فلز نیکل است که در ساخت مواد فلزی و خط‌کش یا مدادتراش‌ها مشاهده می‌شود. البته اگر استانداردهای بین‌المللی لحاظ شود و از ترکیبات شیمیایی و آلرژی‌زا کمتر در آنها مصرف شود احتمال ابتلا به حساسیت‌های پوستی کاهش می‌یابد.

سبز و قرمزها خطرناک‌ترند

برخی از لوازم‌التحریری که بچه‌ها با آن سر وکار دارند ممکن است باعث ایجاد مسمومیت با فلزات سنگین مانند سرب شوند. در بعضی مدادها به خصوص مدادهای رنگی و مدادهای شمعی که کودکان با آن نقاشی می‌کنند، در رنگ‌های سبز و قرمز آنها معمولا از فلزات سنگین مانند سرب یا کادمیوم استفاده می‌شود. این مواد در طولانی‌مدت از راه پوست دست بچه‌ها جذب می‌شوند و می‌توانند ایجاد مسمومیت کنند. حتی برخی از آبرنگ‌ها اگر طولانی مدت در دست بچه‌ها باشند این مسمومیت را ایجاد می کنند. علاوه براین یکی دیگر از لوازم التحریر پرخطر مدادهایی است که در انتهایشان پاک‌کن دارند. گاهی اوقات بچه‌ها متوجه نمی‌شوند و آن را به طرف دهان می‌برند و ناگهان پاک‌کن آن وارد ریه‌شان می‌شود و ایجاد آسپیراسیون و خفگی می‌کند. تا به حال چند مورد بلع پاک‌کن و ایجاد خفگی و مرگ گزارش شده است. حتی تکه‌های بسیار کوچک پاک‌کن نیز می‌توانند خطرناک باشند. همچنین مواد فلزی به کار رفته در برخی از جعبه‌های مدادرنگی و اسباب‌بازی‌ها به خصوص آنهایی که از چین وارد می‌شوند و رنگ قرمز و سبز دارند می‌توانند باعث مسمومیت‌های مرتبط با فلزات سنگین شوند و در طولانی‌مدت عوارض مغزی و... خواهند داشت. علاوه بر مسمومیت، مواد به کار رفته در لوازم‌التحریر به خصوص مدادهای شمعی می‌توانند باعث ایجاد حساسیت پوستی در دست کودکان شوند. به همین دلیل اگر پس از استفاده از آنها کف دست کودک دچار حساسیت شد باید آن را دور از دسترس کودک قرار دهید.

چرا شاگرد زرنگ‌ها بیشتر سرفه می‌کنند؟

توصیه می‌شود ظرف‌هایی که در آنها برای کودکان غذا می‌کشیم تا با خود به مدرسه ببرند از جنس فلز باشند تا پلاستیک، زیرا ظرف‌های پلاستیکی ممکن است باعث ایجاد عوارضی در بدن شوند به خصوص اگر غذا برای مدت طولانی در آنها بماند.  در مدارس معمولا کودکانی که در جلوی کلاس می‌نشینند بیشتر سرفه می‌کنند و دچار حساسیت می‌شوند، زیرا بیشتر در معرض گرد و غبار حاصل از تخته یا گچ هستند. چنانچه کودکی به گرد‌وغبار و گچ تخته حساسیت داشته باشد بهتر است که  در صندلی‌های عقب بنشیند یا اینکه ماسک بزند. اگر فرزند شما شاگرد زرنگ کلاس است و دوست دارد جلوی کلاس بنشیند باید بیشتر مراقب او باشید و در صورت حساسیت جای او را عوض کنید!

پاک‌کن‌هایی که آدم می‌کشد

گاهی اوقات کودک هنگام تماشای تلویزیون یا بازی کردن به اشتباه پاک‌کن موجود در انتهای مداد یا پاک‌کن معمولی را وارد دهانش می‌کند و آن را می‌بلعد. در این حالت ممکن است پاک‌کن وارد ریه او شده و باعث سرفه‌های خیلی شدید شود. در اینگونه موارد باید کودک را در حالت عادی نگه داشت. اگر همچنان سرفه می‌کرد اشکالی ندارد، زیرا سرفه عکس‌العمل طبیعی بدن است.

گاهی اوقات دیده شده است که در اثر سرفه‌های مکرر پاک‌کن‌های ریز دفع می شوند اما اگر دفع نشوند و به قسمت‌های تحتانی ریه بروند ایجاد تنگی نفس شدید خواهند کرد. در این صورت باید حتما به پزشک مراجعه شود تا برونکوسکوپی انجام شود. البته انجام برونکوسکوپی در کودکان کار دشواری است. پس از بررسی‌ها ممکن است پزشک بتواند آن را با دستگاه‌های مختلف دربیاورد. چنانچه کودک قسمتی از مدادپاک‌کن را بلع کند و دچار احساس خفگی نشود و پاک‌کن وارد دستگاه گوارش شود معمولا خطری او را تهدید نخواهد کرد و تنها باید به مدت یک هفته تحت نظر خانواده باشد تا پاک‌کن از بدن او دفع شود. دفع آن معمولا 5 تا 10 روز طول می‌کشد و به دستگاه گوارش آسیبی نمی‌زند. همچنین اگر تکه‌های پلاستیکی جداشده از وسایل مختلف مانند اسباب‌بازی‌ها، خودکار و... توسط کودک بلع شود و وارد معده شود معمولا ایجاد ناراحتی نمی‌کند اما اگر همراه با سرفه باشد و وارد ریه شود می‌تواند خطرناک باشد.

حواستان به باتری‌ خورها باشـد

بسیاری از وسایل بازی کودکان و تمام گیرنده‌های تلویزیون دارای باتری‌های کوچک مخصوصی هستند که می‌توانند برای کودکان بسیار خطرناک باشند. بنابراین باید این وسایل را تا سن 6 سالگی دور از دسترس کودکان قرار داد. تاکنون حدود 10 مورد بلع باتری در بیمارستان مفید و برخی موارد نیز در بیمارستان‌های دیگر مشاهده شده است. این باتری‌ها از مواد سوزاننده قلیایی تشکیل شده‌اند و در صورت بلع ممکن است در مری کودک ایجاد زخم‌های مزمن و عوارض بسیار شدید کند و در طولانی‌مدت نیز می تواند باعث تنگی مری شود.

اگر باتری وارد دستگاه گوارش شود به مدت یک هفته طول می‌کشد تا دفع شود. اگر دفع نشود باعث ایجاد زخم در مری می‌شود و باید حتما بررسی و عکسبرداری و مشخص شود باتری در کدام قسمت دستگاه گوارش، معده و روده‌ها قرار دارد و اینکه دفع شده است یا خیر. اگر در ساعت‌های اولیه باشد می‌توان از طریق لوله گذاشتن وارد معده شد و باتری را خارج كرد اما اگر خارج نشود باید منتظر عوارض و دفع آن باشیم. برخی از جامدادی‌ها نیز از آهن ربا تشکیل شده‌اند که ممکن است خطرناک باشند. آهن‌ربا نیز نوعی فلز است و اگر کوچک باشد عوارض مسمومیت با فلزات سنگین را خواهد داشت.

نگذارید مداد در دهان بگذارند

بچه ها معمولا عادت دارند ته خودکار و مداد را وارد دهانشان کنند. این وسایل ممکن است آلوده باشند و باعث بیماری‌های خاص دستگاه گوارش از جمله اسهال و استفراغ شوند و اگر این کار تبدیل به یک عادت شود می تواند باعث مسمومیت کودک شود. همچنین گاز گرفتن ته مداد و خودکار می‌تواند به دندان‌ها نیز آسیب برساند و باعث آلودگی دهان شود

. گاهی اوقات نیز به دنبال بازیگوشی ممکن است نوک مداد وارد چشم کودک شود. اگر نوک مداد تیز باشد و در اثر برخورد یا تکان‌های کودک قرنیه چشم‌او را آزرده کند یا باعث ایجاد پارگی در چشمش شود باید بلافاصله‌به چشم‌پزشک مراجعه کرد تا اقدامات لازم درمانی و حفاظت از مردمک چشم انجام شود. اما اگر تنها تکه‌ای بسیار ریز از یک وسیله مانند نوک مداد نوکی وارد چشم کودک شد مادر باید چشم او را کاملا شست‌وشو دهد و در فرصت مناسب او را نزد چشم پزشک ببرد تا از سلامت چشمش مطمئن شود.

 

منبع:bartarinha.ir


برچسب‌ها:

تاريخ : یک شنبه 30 مهر 1391برچسب:, | 12:2 | نویسنده : ژیلا |

سوسیس و کالباس از نوع غذاهایی است که کوچولوها با دیدنش می گن آخ جون من اینجا طرز تهیه اش رو به روش خونگی برای شما گذاشتم که برای کودکان دلبند خودتون درست کنید.

 


(دستور شماره ۱)
مواد لازم :

 گوشت مرغ یا قرمز بدون استخوان  ۱ کیلو
 سیر  ۳ حبه
 زرده ی تخم مرغ  ۳ عدد
 آرد  ۳ قاشق غذا خوری
 فلفل سیاه  ۵/۰ قاشق مربا خوری
نمک ۱ قاشق مربا خوری
دارچین یک سوم قاشق مربا خوری
زنجبیل یک پنجم قاشق مربا خوری
هل ۵/۰ قاشق مربا خوری
میخک اندازه ی یک عدس
جوز هندی اندازه ی ۲ عدس
روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری

( به جای میخک و جوز هندی می توان از ۵/۰ قاشق مربا خوری آویشن استفاده شود . )


طرز تهیه :
گوشت مرغ را همراه سیر ، ۳ بار چرخ می کنیم . آرد را در یک بشقاب الک کرده و تمام ادویه ها را به آن اضافه کرده و آن را خوب مخلوط کرده و دوباره الک کرده و به مرغ اضافه می کنیم ، تخم مرغ را هم اضافه کرده و با دست خوب ورز می دهیم . روغن مایع را اضافه کرده و آنقدر ماساژ می دهیم تا مانند خمیر در آید . فویل آلومینیم به عرض ۶۰ سانت و طول یک متر را روی کابینت پهن کرده و مواد کالباس را روی آن گذاشته و خوب می پیچیم و دو سر فویل را مانند شکلات خوب می پیچیم و به مدت ۴۵ دقیقه آن را بخار پز کرده ( با در دستگاه بخار پز کرده قرار می دهیم ) بعد از این آن را در داخل یخچال می گذاریم تا خوب سرد شود و بعد آن را به اندازه ی دلخواه برش می زنیم . « لازم به ذکر است که میزان ادویه ها حتما باید به اندازه ی گفته شده باشد . »
(دستور شماره ۲)

مواد لازم :

 شیر خشک ( قنادی)  ۱ پیمانه
 آرد سفید  نصف پیمانه
 یخ حدودا  ۲ پیمانه
 سینه مرغ خام بزرگ  ۱ عدد
 نمک،فلفل،پودر خردل،زنجفیل کمی
قارچ برش داده شده و پسته  به میزان دلخواه
سیر  به میزان دلخواه

 

طرز تهیه :
سینه مرغ را با میکسر خوب له میکنیم. آرد و پودر شیر را اضافه میکنیم خوب با دست ورز میدیم تا یکنواخت بشه. ادویه های مورد نظر رو اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم. یخ خرد شده را اضافه کرده و مخلوط میکنیم . نیازی نیست که یخ ذوب شود. قارچ خام برش داده شده و مغز پسته رو اضافه کرده مخلوط میکنیم. . خمیر آماده شده را درون کیسه پارچه ای که دوختیم میریزیم. کیسه مورد نظر باریک و بلند است و قطر و طول کالباس را تعیین میکند. بهتره که قطر کیسه حدود ۵ سانت باشه. دو انتهای کیسه را محکم میکنیم به طوری که خمیر کاملا درون کیسه متراکم و فشرده باشد. . کیسه حاوی خمیر کالباس رو یه مدت ۱۰ دقیقه درون آب در حال جوش قرار میدیم. و سپس از روی حرارت بر میداریم و صبر میکنیم خنک شود سپس کیسه را به مدات ۱ شب در فریزر قرار میدیم و بعد ۱ شب هم در یخچال قرار میدیم . کالباس آماده برای برش زدن است
(دستور شماره ۳)
این گوشت به صورت چرخ شده استفاده می شه و خوب مثل نوع کارخانه یی اون از احشاء حیوانات، گوشت حیوانات پیر یا بعضا بیمار، زایده های گوشتی، پیه و غیره درش استفاده نمی شه. ضمن این که مواد نگهدارنده هم نداره بنابراین سرطان زا هم نیست. تمیز و خانگی هست و حداقلش اینه که می دونیم در اون گوشت خالص به کار رفته.
این غذا بسیاز کامل و غنی هست و من فکر نمی کنم هیچ پدر و مادری، کوچولو ها رو از لذت خوردن چنین غذای سالم و پر انرژی یی محروم کنه.
یک توضیح کوچولوی دیگه هم بدم، دستگاه خاصی مورد نیاز هست که این طور هم که شنیدم هم حجم بزرگی داره و هم گران قیمت هست. من توی این دستور از ماشین تهیه ی کالباس استفاده نمی کنم چون دلم می خواد همتون همتون به راحتی اون رو درست کنند. پس کیفیت کالباس خانگی ما به لحاظ بصری شاید به پای فرم کارخانه یی اون نرسه.


مواد لازم:

 فیله ی مرغ یا گوشت گوساله ی مخلوط با گوشت گوسفند  ۱ کیلو
 سیر  ۵ حبه
 آرد  ۳ قاشق غذاخوری
 زرده ی تخم مرغ  ۳ عدد
 یخ ۶ تکه
جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
تخم کرفس ۲/۱ قاشق چای خوری
شیر خشک ۱ فنجان
فلفل سیاه نصف قاشق مربا خوری
نمک به مقدار لازم
دارچین ۳/۱ قاشق مربا خوری
زنجبیل ۵/۱ قاشق مربا خوری
هل نصف قاشق مربا خوری
میخک نوک قاشق مرباخوری
جوز هندی قدر بیشتر از میخک
آویشن ۴/۱ قاشق مرباخوری
اسانس دود مایع نصف قاشق غذاخوری
روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری
کیسه یخ در اندازه ی متوسط برای تقریبا ۳۰ دانه ی یخ
دانه خردل، تخم گشنیز، رازیانه، و زعفران به مقدار لازم
پسته ی تازه به مقدار لازم
قارچ به میزان دلخواه

(به جای سیر می تونین از پودر سیر به همراه پودر پیاز هم استفاده کنید).
آرد: پایه ی مصرف ۳ قاشق غذاخوری هست اما اگر خمیر کالباس بیش از حد شل بود می تونیم تا ۶ قاشق هم اون رو افزایش بدیم.
شیر خشک، که طبق دستور بهتره از شیر خشک نیدو محصول کارخانه ی نستله باشه.
جوز هندی : قدری بیشتر از میزان گفته شده برای میخک (البته من خودم جوز رو خیلی زیاد استفاده می کنم چون طعمش رو در کالباس خیلی دوست دارم).
اسانس دود مایع: نصف قاشق غذاخوری که اگر هم نبود اشکالی نداره و این تنها به طعم بهترش کمک می کنه.
پسته ی تازه که با مقاطع دایره یی برشش می دیم و یا اگر پسته ی تازه در دسترس نبود از خلال پسته که حدود ۵ دقیقه در آب قرار داده شده استفاده می کنیم: مقداری که دوست دارید.


طرز تهیه:
گوشت ها رو همراه سیر و جعفری خرد شده، ۳ بار چرخ می کنیم . آرد رو با تمام ادویه های خشک مون ۲ بار الک می کنیم و به مرغ یا گوشت اضافه می کنیم، مزه ی مواد رو می چشیم و در صورت تمایل ادویه هایی رو که دوست داریم مجدد اضافه می کنیم. بعد تخم مرغ رو به مواد اضافه می کنیم و همه ی مواد رو در غذاساز می ریزیم و ۵ دقیقه اجازه می دیم تا مخلوط بشن. در طول مدت روشن بودن غذا ساز به تدریج تکه های یخ مون رو با فاصله اضافه می کنیم. سپس روغن مایع رو اضافه می کنیم و بعد از این مرحله، موادمون رو از غذاساز بیرون میاریم. در صورت شل بودن خمیر مقداری آرد اضافه می کنیم و با دست کمی ورز می دیم تا کل مواد به صورت خمیری نه زیاد سفت و نه زیاد شل در بیاد. در مرحله ی آخر پسته و قارچ خرد شده رو هم اضافه می کنیم. سپس همه ی مواد رو روی فویل آلومینیومی می ریزیم و دو سر فویل رو مثل شوکولات خوب می پیچیم و می بندیم. سپس به مدت ۴۵ دقیقه موادمون رو بخار پز می کنیم. بعد از این مدت بلافاصله دور مواد مون رو در حالیکه هنوز از داخل فویل بیرون نیاوردیم، کیسه ی یخ می پیچیم و بعد از خنک شدن در داخل یخچال می گذاریم تا خوب سرد بشه. بعد از سرد شدن به اندازه های دلخواه با چاقوی لیزری برش می دهیم.

منبع : خانوم گل

 


برچسب‌ها:

تاريخ : چهار شنبه 26 مهر 1391برچسب:, | 11:0 | نویسنده : ژیلا |

اگر هر روز سر ميز صبحانه مي نشينيد تا صبحانه لذيذي صرف کنيد، بدون شک فرزند شما نيز چنين خواهد کرد. پس اگر فرزند شما صبحانه نمي خورد،اشکال را خود شما بايد رفع کنيد. اما اگر با وجود نشان دادن يک الگوي خوب ، هنوز کودک شما از خوردن صبحانه امتناع مي کند، مي توانيد از راه حل هاي زير استفاده کنيد:

 

 


1 - صبحانه را براي کودک جذاب کنيد:
سعي کنيد زمان کافي را براي يک صبحانه مفرح در نظر بگيريد. صبحانه نبايد صرفا موقعيتي باشد که موادغذايي را به زور فرو دهيد. به عنوان مثال کودکان خردسال از اين که ليوان و فنجان مخصوص خودشان را داشته باشند، لذت مي برند. آنها از اين که با تزيين قسمتي از نان با مقداري پنير و درست کردن يک شکل خنده دار در آراستن سفره شرکت کنند، سرگرم مي شوند.


2 - به کودکمان اجازه دهيم تا در برنامه ريزي صبحانه کمکمان کند:
اگر به کودک خود اجازه دهيد که در تنظيم برنامه هفتگي صبحانه کمک کند و يا اين که هنگام خريدن لوازم صبحانه شما را همراهي کند، با علاقه بيشتري سر ميز صبحانه حاضر خواهد شد.


3 - صبحانه را مختصر کنيم:
اگر کودک شما ناهار را به صبحانه ترجيح مي دهد، به او يک صبحانه مختصر و يک ناهار مفصل بدهيد. اين برنامه در حالتي که صبحانه انرژي کافي را براي تمام مدت صبح فراهم کرده باشد و تا هنگام صرف ناهار، کودک از نظر انرژي کمبودی نداشته باشد، مشکلي ايجاد نمي کند.


4 - رسم و رسوم کهنه را کنار بگذاريم:
اگر کودک شما غذاهاي معمول را نمي خورد، غذاي ديگري را امتحان کنيد. شير براي کودک تهيه کنيد و به او اجازه دهيد که فقط غذاي مايع بخورد. مقداري کره روي قطعات سيب بماليد و يا اين که يک برش پيتزا يا سيب زميني سرخ شده با پنير را با يک ليوان شير به او بدهيد. وقتي کودک از نظر تغذيه اي تامين شود، شکل غذاي داده شده چه اهميتي دارد؟


5 - تنوع در نوع غذاهاي کودکمان:
غذاهاي جديدي را هرچند وقت يکبار به برنامه صبحانه اضافه کنيد تا از يکنواختي جلوگيري شود. اگر کودک ناگهان از خوردن غذايي که قبلا دوست داشت ، امتناع مي کند، به زور آن را به او ندهيد. براي مدتي آن را کنار بگذاريد و سپس بتدريج و با ظرافت دوباره آن را به برنامه غذايي او اضافه کنيد. براي صبحانه روي غذاهاي مشخصي تعصب نداشته باشيد.


6 - هنگام صرف صبحانه با کودکمان بيشتر دوست باشيم:
کودکان خردسال نبايد هنگام صبحانه تنها رها شوند. حتي کودکان بزرگتر نيز دوست دارند همراهي داشته باشند. اگر نمي توانيد هنگامي که کودک صبحانه مي خورد با او سر سفره بنشينيد، در اتاق بمانيد و به او يک «همراه صبحانه خوردن» بدهيد تا سر سفره با او بنشيند. معمولا يک عروسک يا حيوان پارچه اي براي اين کار مناسب است؛ ولي حتي وسايل جالبي نظير راديو، تلويزيون يا کتاب مصور نيز ممکن است همين تاثير را داشته باشد.
7 - تشويق کنيد، جايزه بدهيد:


يک خوراکي (حتي يک ذرت بو داده ) را با کمک کودک خود انتخاب کنيد و سپس آن را به اندازه هاي مناسب در داخل کيسه هاي پلاستيکي تميز بريزيد. کودک هنگامي جايزه را مي برد که تمام غذا با مقدار معيني از آن را که قبلا روي آن توافق شده است ، بخورد.


8 - همراه کودک ، ساختمان سازي کنيد:
در ازاي هر لقمه اي از صبحانه که کودک شما مي خورد، به او يک تکه ساختمان اسباب بازي بدهيد. هنگامي که کودک صبحانه اش را خورد، مي تواند از اين تکه ها براي ساختن يک قلعه استفاده کند يا اين که اگر کودک دوست دارد، اجازه دهيد که موقع صرف صبحانه تکه تکه ، قلعه را بسازد.


9 - هم غذا، هم نقاشي:
به کودک اجازه دهيد هر بار که يک لقمه غذا مي خورد، با ماژيک روي يک تکه کاغذ بکشد. او را تشويق کنيد در حالي که غذايش را مي خورد، يک منظره را تمام کند. روي يک تکه کاغذ، منظره خورشيد بکشد و با هر لقمه ، يک شعاع نوراني به خورشيد اضا��ه کنيد. اگر اين عمل را به صورت پيوسته انجام دهيد، مي توانيد هر روز شعاعهاي بيشتري را به خورشيد اضافه کنيد و هنگامي که خورشيد بسيار تابان شد، کودک شما يک جايزه مانند رفتن به پارک را خواهد برد.


10 - زمان بگيريد:
براي اين که به کودکاني که کند غذا مي خورند انگيزه بدهيد، ساعت را روي زماني که کودک بايد صبحانه اش را تمام کند، تنظيم کنيد و او را برانگيزيد که پيش از به صدا درآمدن زنگ ، صبحانه اش را تمام کند. سپس بتدريج زمان را کوتاهتر کنيد و براي اين منظور هر روز يک تا 2دقيقه زمان را کوتاهتر کنيد تا اين که به يک زمان پذيرفتني براي تمام کردن صبحانه دست پيدا کنيد

 

 


برچسب‌ها:

تاريخ : یک شنبه 16 مهر 1391برچسب:, | 10:30 | نویسنده : ژیلا |

.: Weblog Themes By SlideTheme :.